Diensten

ZZP’ers

Voor ZZP’ers verzorg ik de gehele administratie, inclusief het opstellen van de b.t.w. aangiftes, de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting. In overleg kan een gedeelte hiervan door de klant zelf worden uitgevoerd.

Startende ZZP’ers help ik op weg bij het ontwikkelen van de onderneming. Ik kan hulp bieden bij het opstellen van een ondernemingsplan, uitleg geven over belastingregels zoals het urencriterium, een administratie helpen opzetten, samen de eerste b.t.w. aangifte opstellen en verzenden etc.

Stichtingen

Voor Stichtingen verzorg ik de gehele administratie inclusief het opstellen van de eventuele b.t.w. aangiftes, de salaris journaalpost en de jaarrekening.

 

Bedrijven

Ik heb jarenlange administratieve ervaring. Deze kan zeer goed van pas komen bij projectmatige werkzaamheden waar ik mij graag voor in laat huren. Ik denk hier bijvoorbeeld aan hulp bij het wegwerken van achterstanden, inzet bij het opstellen van de jaarlijkse begroting of jaarrekening etc.

Particulieren
Mijn kennis zet ik ook in voor particulieren die ( tijdelijk ) niet in staat zijn hun financiële zaken goed te regelen. Dit kan bijvoorbeeld door samen maandelijks de administratie door te nemen en de betalingen klaar te zetten. Verder kan ik helpen bij de aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen van zorg- en huurtoeslag etc.

 

Mijn huidige klanten

Naast voor enkele stichtingen in de maatschappelijke opvang en de kringloopsector werk ik veelal voor ZZP’ers. De beroepen die zij uitoefenen zijn zeer divers: tekstschrijvers, arbo deskundigen, IT specialisten, coaches, een klusbedrijf, een cateraar, een houdingsdeskundige etc.

 

Leave a Reply